Over ons

Over ons

'Klinkers van Toen' is een samenwerkingsverband tussen Ploegam BV en Hans Fransen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van oude gebruikte klinkers. 

Ploegam BV

Ploegam BV, opgericht in 1987, is een echt familiebedrijf dat wordt geleid door de broers Gijs en Chris Ploegmakers. Het bedrijf is gespecialiseerd in projecten in de grond-, weg- en waterbouw. De hoofdvestiging van Ploegam staat in Vinkel (NB). Op dit terrein is ook een vestiging van 'Klinkers van Toen' gevestigd met een showtuin en een opslagdepot. Ploegam BV heeft ook vestigingen in Dronten (Ploegam Noord) en Alblasserdam (Ploegam West). 

Klinkers van Toen

Waarom zou u overwegen om bij 'Klinkers van Toen' te winkelen?

  • U kunt profiteren van onze uitgebreide expertise in gebruikte bestratingsmaterialen.
  • Onze klinkers zijn hoofdzakelijk afkomstig van ons eigen aannemingswerk, wat resulteert in uiterst concurrerende prijzen per vierkante meter. Er zijn geen tussenpersonen, waardoor de prijzen ongeveer 30 tot 40% lager zijn.
  • Wij bieden flexibele levering met ons eigen wagenpark van 20 vrachtwagens. We bevinden ons op slechts 40 minuten rijden van België, waar we ook kostenefficiënte leveringsopties hebben.
  • Op ons terrein in Vinkel vindt u zowel een showtuin als opslagfaciliteiten, alles op één locatie.
  • We beschikken over een geijkte weegbrug, wat betekent dat er geen afwijking is in de gewichten (dus geen shovel met weegsysteem met ongeveer 10% afwijking).
  • Onze vestiging is 5-6 dagen per week geopend, zodat u altijd bij ons terecht kunt.

 

Hoofdvestiging Vinkel

Vinkelsestraat 70a, 5383 KM Vinkel.
Vrij toegankelijk ma / vrij 9.00 / 17.00 uur.
ELKE 1E ZATERDAG VAN DE MAAND GEOPEND IN VINKEL van 9.00 / 12.30.
Uw aanspreekpunt: Hans Fransen. Tel 06 30799221 / 0031 630799221 (vanuit België) 

KVK nr. 51472775 BTW nr. Nl8500.36.823.B01

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Verkoop aan particulieren. Als particulier kun je informatie over onze collectie vinden op onze website "Het Monumenten Depot". Meer informatie